Twentse Auto & Fiets show

‘Twentse Auto en Fiets show’ gratis toegankelijk

SIBCULO – Op tweede paasdag is de vijfde editie van de ‘Twentse Auto en Fiets show’. Het gratis evenement op 22 april is van 10.00 uur tot 16.00 uur te bezoeken bij Autobedrijf Bakker aan Kloosterstraat 11 in Sibculo. De organisatie van dit grandioze en voordelige evenement voor het hele gezin is in handen van Noppers aangenaamfietsen.nl en Vakgarage Bakker beide gevestigd in Sibculo.

Iedereen welkom!

John Noppers en Tino Bakker hebben dan ook zin in het evenement. John Noppers zegt hierover: “In 2014 tijdens het 50 jarig jubileum van Vakgarage Bakker is de samenwerking begonnen en inmiddels zijn we toe aan de vijfde editie van ons geweldige evenement. Het is bovendien de bedoeling dat dit een traditie gaat worden.” En Tino Bakker vult aan: “Het is voor klanten van beide bedrijven, want klantcontact vinden we erg belangrijk. Maar daarnaast is iedereen die dat wil uiteraard van harte welkom!”

Reuring

“Bovendien willen we zorgen voor wat reuring” zegt Tino Bakker. “Je moet als ondernemer in beeld blijven en laten zien dat je actief bent en daar is dit een mooie gelegenheid voor. Leuke bijkomstigheid is dat er hierdoor op tweede paasdag in Sibculo iets leuks te beleven is.” En John Noppers gaat verder: “Samen gaan we echt wat moois organiseren. En doordat we het samen doen biedt het ons ook meer mogelijkheden om iets unieks neer te zetten.”

E-bike testdag

Op tweede paasdag is er dan ook van alles te zien en te beleven tijdens de ‘Twentse Auto en Fiets show’. Zo laten beide bedrijven hun producten zien. Men kan een proefrit maken op een E-bike en er zijn volop gebruikte E-bikes. Verder zijn er elektrische mountainbikes te bewonderen. Tevens kan men auto’s [nieuw en occasions] en brommobielen bekijken. Uiteraard verkopen beide bedrijven alles met garantie. Maar er is meer! Het is echt een uitje voor het hele gezin. Zo zijn entree en parkeren gratis. Verder is er voor iedereen een hapje en een drankje. Het is dus een laagdrempelig evenement bij uitstek om te bezoeken en om een praatje te maken.

Kidszone

Als klap op de vuurpijl wordt er tijdens de ‘Twentse Auto en Fiets show’ een heuse kidszone ingericht. Niet alleen is er een springkussen, maar er is ook een skelterbaan. Daarnaast zullen ranja en snoep niet ontbreken. Verder is er voor de kinderen een activiteit waarbij ze lekker creatief bezig kunnen zijn. En om ouders te ontzorgen is er begeleiding voor de kinderen aanwezig, zodat ook ouders rustig om zich heen kunnen kijken naar al het moois.

2e paasdag 2019 is iedereen van harte welkom!
De toegang is gratis.