Fietsverzekering

ENRA fietsverzekering

Of u nu fietstochten maakt voor uw plezier of uw fiets gebruikt voor woon-werkverkeer, uw fiets brengt u waar u maar wilt en wanneer u wilt. Dat geeft u vrijheid. En dat wilt u graag zo houden.

Helaas is schade aan uw fiets of nog erger, fietsdiefstal, niet geheel te voorkomen. Als u dit overkomt, wilt u graag snel en goed geholpen worden. Dat kan met de fietsverzekering van ENRA. Wij zorgen dat u na schade of diefstal snel weer mobiel bent. Zo verzekert u zich één, drie of vijf jaar lang van onbezorgd fietsplezier.

Met de ENRA fietsverzekering kunt u zowel fietsen als E-bikes – nieuw en gebruikt – verzekeren. Voor elektrische fietsen heeft ENRA een speciale E-bikeverzekering.

Enra fietsverzekering kunt u direct bij aankoop van een fiets bij ons in de winkel afsluiten. Fietsen die niet bij ons gekocht zijn kunnen ook verzekerd worden (ook tweedehands).

 

Gratis pechservice voor onderweg
Pech onderweg? Geen probleem! Bij aankoop van een fiets inclusief Optimaal Casco fietsverzekering ontvangt u Europese pechservice onderweg. Door het alarmnummer van de Verzekeraars Hulpdienst (VHD) te Deventer te bellen bent u 24 uur per dag, 7 dagen in de week verzekerd van service tijdens een pechgeval. U en uw fiets worden opgehaald (dus niet gerepareerd) en teruggebracht naar het vertrekpunt van de fietstocht!

De pechservice geldt tijdens de looptijd van de verzekering (m.u.v. de eigen woonplaats).

Ook tweedehands fietsen
De taxatiewaarde of de aankoopprijs is dan de verzekerde waarde. Bij tweedehands fietsen is een prijsstijging niet van toepassing en deze is dus ook niet meeverzekerd. Ook de Pechhulp service is bij tweedehands fietsen niet van toepassing. Voor de rest gelden dezelfde plezierige voorwaarden als voor nieuwe modellen.

 

Onbezorgd fietsen? Vraag naar onze fietsverzekering